6 razloga zašto odabrati SPES

1

Najbrži pismeni i usmeni prijevodi na preko 40 jezika

U mogućnosti smo pružiti usluge svih vrsta usmenih i pisanih prijevoda te prijevoda s ovjerom sudskih tumača na preko 40 jezika. Tekst možete dostaviti osobno ili putem elektronske pošte, a prijevod dobivate u najkraćem mogućem roku u obliku i na način koji želite – elektronskom poštom ili žurnom dostavom.

2

Dugogodišnja tradicija u prevođenju

Kvalitetan prijevod naša je misija posljednjih 20 godina, a jedinstveni smo po tome što smo se u vremenu globalnog povezivanja poslovanja specijalizirali za prevođenje tekstova s područja gospodarstva.

3

Stručni prevoditelji s iskustvom

Prijevode povjeravamo vrhunskim prevoditeljima s visokom stručnom spremom koji su prethodno prošli testiranje i imaju najmanje tri godine iskustva te vladaju stručnom terminologijom. Tekstovi koje nam povjeravate na prevođenje daju se na uvid samo prevoditeljima s kojima je potpisan ugovor o čuvanju tajnosti podataka naših klijenata.

4

Popusti na tečajeve jezika

Naša je zamisao omogućiti učenje svakog stranog jezika za kojeg postoji zanimanje kroz različite vrste tečajeva (grupni, individualni, intenzivni, tečajevi u tvrtkama, pripreme za maturu, pripreme za međunarodno priznate diplome…). Polaznici koji su pohađali tečaj u Jezičnom centru Spes ostvaruju popust od 5% za svaki semestar, popust od 20% za drugog člana iste obitelji te popust od 20% na svaki drugi upisani jezik.

5

Individualna nastava do 3 polaznika

Mogućnost dijeljenja cijene individualne nastave na dva ili tri polaznika. Pored individualne nastave iz stranih jezika, za đake i studente organiziramo i poduke iz drugih školskih predmeta, kao što su biologija, kemija, fizika, matematika i drugo.

6

Cijene standardnih tečajeva iste za sve jezike

Kod nas za istu cijenu tečaja možete učiti engleski i, primjerice, norveški jezik.

NOVOSTI

Još uvijek su upisi IN

Još uvijek su upisi IN! Neki tečajevi su počeli a neki su u niskom startu, priključite se i Vi našim tečajevima i naučite strani jezik!

Samo u Jezičnom centru SPES! - Jamčimo grupe za sve razine engleskog jezika. Požurite, priključite se nekoj od postojećih grupa!

(Jamčimo početak nastave za sve razine engleskog jezika na lokaciji Središće)

 

Možete nas kontaktirati:

e-mail: jezicni.centar@spes.hr

telefon: 01/ 6520 900

mobitel: 099/ 4654 466

naše adrese: Središće – Ivana Šibla 17 i  Špansko-Šetalište 150.brigade 10.

 

sri, 19.09.2018 Opširnije ...

Jamčimo grupe za sve razine engleskog jezika

Zašto SPES? - Jamčimo grupe za sve razine engleskog jezika. Požurite, osigurajte svoje mjesto!

(Jamčimo početak nastave za sve razine engleskog jezika na lokaciji Središće)

Povratak s godišnjeg odmora gdje smo “napunili baterije” prilika je za donošenje odluka o učenju nekog stranog jezika jer nužno je ulagati u svoje znanje. Vremena kada se kod nas ili odlaskom u bijeli svijet moglo koristiti samo s „guten Tag“ ili „good morning“ znanjem njemačkog i engleskog jezika su iza nas. Poslodavci traže savršeno znanje nekog stranog jezika a Europa i svijet su nam bliži nego ikad.

Naša je zamisao na jednom mjestu polaznicima omogućiti učenje svakog stranog jezika za kojeg postoji zanimanje. Trenutno smo u mogućnosti ponuditi 40-ak jezika. Zanimljivo je da za istu cijenu tečaja možete učiti engleski i npr. japanski jezik.

Nudimo mogućnost učenja u grupi ali i mogućnost dijeljenja cijene individualne nastave na dva ili tri polaznika. Popusti koje nudimo mogu biti privlačan faktor pa tako polaznici koji su pohađali tečaj u Jezičnom centru Spes ostvaruju popust od 5% za svaki završeni semestar. Popust od 20% na svaki drugi upisani jezik i popust od 5% na uplatu cjelokupnoga iznosa u gotovini ili virmanom.

 

Prijave za upise traju već od sada pa sve do 15. rujna 2018. Upisi su svakog radnog dana od 8.00 do 20.00 sati te od 1. rujna i subotom od 8.00 do 13.00 sati.

 

Možete nas kontaktirati:

e-mail: jezicni.centar@spes.hr

telefon: 01/ 6520 900

mobitel: 099/ 4654 466

naše adrese: Središće – Ivana Šibla 17 i  Špansko-Šetalište 150.brigade 10.

 

Ukoliko se polaznik ne može priključiti nekoj od grupa na lokacijama središće ili Špansko nudimo mogućnost i lokaciju Jezični centar Sveta Nedelja. Jedanko vrijedi i za Jezični centar Sveta Nedelja – ako  se  netko ne uspije priključiti nekoj grupi, može se prebaciti na naše lokacije Središće ili Špansko.

sri, 29.08.2018 Opširnije ...

Natječaj za profesore engleskog i njemačkog jezika

SPES - centar za poduke i prevodilaštvo d. o. o.

Radi izvođenja nastave engleskoga i njemačkoga jezika u Zagrebu i Svetoj Nedelji raspisujemo

NATJEČAJ

za m/ž profesora engleskoga i/ili njemačkoga jezika, za honorarni rad (više izvršitelja).

Uz prijavu na natječaj kandidati za profesore obvezni su u privitku priložiti:

 

  • životopis na hrvatskome i engleskome ili njemačkome jeziku (obvezno navesti i podatke o dodatnome stručnom usavršavanju, boravku u inozemstvu...),
  • popis udžbenika koje imaju na raspolaganju, odnosno prema kojima su do sada radili,
  • potvrdu o visokoj stručnoj spremi jezičnoga smjera (preslika fakultetske diplome).
  • preporuke dosadašnjih poslodavaca (ukoliko ih imaju)

 

Napomene:

 

Natječaj je otvoren do popune radnih mjesta. 

Vaše prijave šaljite ISKLJUČIVO na mail adresu: jezicni.centar@spes.hr s naslovom: “Za natječaj za profesore-predavače za Jezični centar SPES

Prijave kandidata s nepotpunom dokumentacijom neće se razmatrati!

 

Info:

tel: 01 6520 900

e-mail: jezicni.centar@spes.hr         

www.spes.hr

uto, 14.08.2018 Opširnije ...

SPES - Čestitka za TOP 505 najboljih tvrtki u Hrvatskoj

Danas je Večernji list objavio popis 505 najboljih tvrtki u Hrvatskoj.

Mnogim bivšim, sadašnjim, ali i budućim poslovnim partnerima koji se nalaze na ovom popisu, iskrene čestitke i puno uspjeha u daljnjem poslovanju želi Slobodan Matić, predsjednik uprave tvrtke SPES.

član BNI Meridijan

 

Popis 505 najboljih tvrtki koji je Večernji list objavio u svom izdanju od 30. kolovoza 2018. godine možete pogledati na ovoj poveznici.

 

čet, 02.08.2018 Opširnije ...

O nama

više od 20 godina iskustva

SPES – centar za poduke i prevodilaštvo d.o.o. privatna je tvrtka iz Zagreba osnovana 1995. godine koja nudi usluge pisanoga i usmenoga prevođenja, ovjera sudskih tumača, odnosno tečajeva iz stranih jezika te poduka iz školskih predmeta.

Opširnije ...

Prijevodi

u ponudi 40 jezika

Kvalitetan prijevod naša je misija posljednjih 20 godina, a jedinstveni smo po tome što smo se u vremenu globalnog povezivanja poslovanja specijalizirali za prevođenje tekstova s područja gospodarstva.

Opširnije ...

Tečajevi

u ponudi 40 jezika

Poznavanje drugih jezika jamči veće plaće, a ima i pozitivne efekte na mozak učenika i njihove kognitivne sposobnosti. Ono što se možda ne može odmah iskoristiti, moglo bi itekako dobro doći kasnije u životu.

Opširnije ...

Kontakti

na raspolaganju smo Vam

Kontaktirajte nas s povjerenjem u centralni ured ili pak u pojedini područni ured ovisno o vašim potrebama - na raspolaganju smo Vam.

Opširnije ...