6 razloga zašto odabrati SPES

1

Najbrži pismeni i usmeni prijevodi na preko 40 jezika

U mogućnosti smo pružiti usluge svih vrsta usmenih i pisanih prijevoda te prijevoda s ovjerom sudskih tumača na preko 40 jezika. Tekst možete dostaviti osobno ili putem elektronske pošte, a prijevod dobivate u najkraćem mogućem roku u obliku i na način koji želite – elektronskom poštom ili žurnom dostavom.

2

Dugogodišnja tradicija u prevođenju

Kvalitetan prijevod naša je misija posljednjih 20 godina, a jedinstveni smo po tome što smo se u vremenu globalnog povezivanja poslovanja specijalizirali za prevođenje tekstova s područja gospodarstva.

3

Stručni prevoditelji s iskustvom

Prijevode povjeravamo vrhunskim prevoditeljima s visokom stručnom spremom koji su prethodno prošli testiranje i imaju najmanje tri godine iskustva te vladaju stručnom terminologijom. Tekstovi koje nam povjeravate na prevođenje daju se na uvid samo prevoditeljima s kojima je potpisan ugovor o čuvanju tajnosti podataka naših klijenata.

4

Popusti na tečajeve jezika

Naša je zamisao omogućiti učenje svakog stranog jezika za kojeg postoji zanimanje kroz različite vrste tečajeva (grupni, individualni, intenzivni, tečajevi u tvrtkama, pripreme za maturu, pripreme za međunarodno priznate diplome…). Polaznici koji su pohađali tečaj u Jezičnom centru Spes ostvaruju popust od 5% za svaki semestar, popust od 20% za drugog člana iste obitelji te popust od 20% na svaki drugi upisani jezik.

5

Individualna nastava do 3 polaznika

Mogućnost dijeljenja cijene individualne nastave na dva ili tri polaznika. Pored individualne nastave iz stranih jezika, za đake i studente organiziramo i poduke iz drugih školskih predmeta, kao što su biologija, kemija, fizika, matematika i drugo.

6

Cijene standardnih tečajeva iste za sve jezike

Kod nas za istu cijenu tečaja možete učiti engleski i, primjerice, norveški jezik.

NOVOSTI

Upisi u ljetni semestar 2016./2017. na tečajeve stranih jezika

U Spes jezičnom centru zimski semestar polako odmiče, a za sve koji misle unaprijed pripremili smo posebnu ponudu - već sad se možete upisati na tečaj stranog jezika u ljetnom semestru 2016./2017.

Polaznici koji su pohađali tečaj u Jezičnom centru Spes ostvaruju  popust od 5% za svaki semestar (primjerice polaznici koji su pohađali tečaj dva semestra ostvaruju popust od 10%, polaznici koji su polazili tečaj 3 semestra ostvaruju 15% popusta itd.).
Popust od 20% za drugog člana iste obitelji.
Popust od 20% na svaki drugi upisani jezik.
Popust od 5% na uplatu cjelokupnoga iznosa u gotovini ili virmanom.
Popusti se mogu zbrajati po raznim osnovama, ali najviše do 20%.

Nastava će se odvijati na tri lokacije: Središće, Špansko i Sveta Nedelja, a počinjemo 6. veljače 2017. godine.
Potražite nas u zagrebačkom Središću na adresi Ivana Šibla 17, od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati te subotom od 8 do 13 sati i na našim Facebook stranicama.

Spes jezični centar
Tel: 00 385 (0)1 6520 900
Faks: 00 385 (0)1 6590 270
Mob: 00 385 (0)99 4654 466

uto, 17.01.2017 Opširnije ...

Uz Spes se pripremite na vrijeme za poslovnu 2017. godinu

Iduća godina godina je gospodarskog oporavka i novih poslovnih prilika. Bilo da tek planirate iskorak na strana tržišta ili na njima već poslujete, pripremite se na vrijeme za poslovnu 2017. godinu i na našoj adresi pronađite sve odgovore koji vam trebaju.  Specijalizirani prijevodi na preko 40 jezika stižu vam u najbržem mogućem roku. Tekstove možete dostaviti putem naših online obrazaca, a prijevod dobivate elektronskom poštom ili dostavom.

Prijevode povjeravamo vrhunskim prevoditeljima s visokom stručnom spremom koji su prethodno prošli testiranje i imaju najmanje tri godine iskustva te vladaju stručnom terminologijom. Tekstovi koje nam povjeravate na prevođenje daju se na uvid samo prevoditeljima s kojima je potpisan ugovor o čuvanju tajnosti podataka naših klijenata. Prevedeni tekstovi po potrebi mogu biti upotpunjeni lekturom i korekturom.

Nova godina prilika je i da sami usavršite strani jezik.  Naša je zamisao omogućiti učenje svakog stranog jezika kroz različite vrste tečajeva (grupni, individualni, intenzivni, tečajevi u tvrtkama, pripreme za maturu, pripreme za međunarodno priznate diplome…). Polaznici koji su pohađali tečaj u Jezičnom centru Spes ostvaruju popust od 5% za svaki semestar, popust od 20% za drugog člana iste obitelji te popust od 20% na svaki drugi upisani jezik.

Želimo vam mnogo uspjeha!

ned, 20.11.2016 Opširnije ...

NATJEČAJ - SPES zapošljava profesora

SPES - centar za poduke i prevodilaštvo d.o.o.

Radi izvođenja nastave u našoj podružnici u Svetoj Nedelji raspisuje

 

NATJEČAJ

 za m/ž profesora engleskoga i njemačkoga jezika, radni odnos na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6 mjeseci (jedan izvršitelj).

ili

za m/ž profesora engleskoga i talijanskoga jezika, radni odnos na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6 mjeseci (jedan izvršitelj).

ili

za m/ž profesora engleskoga i nekog drugog stranog jezika, radni odnos na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6 mjeseci (jedan izvršitelj).

ili

za m/ž profesora engleskoga jezika, radni odnos na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6 mjeseci (jedan izvršitelj).

Uz prijavu na natječaj kandidati za profesore obvezni su priložiti:

 

  • životopis na hrvatskome jeziku i jezicima koje želi predavati
  • potvrdu o nekažnjavanju,
  • potvrdu o visokoj stručnoj spremi (preslika fakultetske diplome).
  • preporuke dosadašnjih poslodavaca (ukoliko ih imaju)

 

Napomene:

Natječaj je otvoren do popune radnog mjesta, a s radom se započinje 10.10.2016. godine

 

Vaše prijave šaljite na adresu elektronske pošte: slobodan.matic@spes.hr ili poštom na adresu:

 

SPES - centar za poduke i prevodilaštvo d.o.o.,
Garićgradska 11,
10 000 Zagreb

s naznakom: „Za natječaj za profesore-predavače za Jezični centar Sveta Nedelja"

 

Prijave kandidata s nepotpunom dokumentacijom neće se razmatrati!

 

Info: Slobodan Matić, direktor

tel: 098 278 797

e-mail: slobodan.matic@spes.hr

sri, 21.09.2016 Opširnije ...

Upisi u Jezični centar SPES i dalje traju

Upisi u Jezični centar SPES i dalje traju te nas možete kontaktirati kako bi saznali ima li odgovarajuće grupe za jezik koji želite učiti.

 

Za sve informacije nazovite nas na broj telefona 00 385 (0)1 6520 900 ili se za tečaj jednostavno predbilježite ONLINE!

 

Jezični centar SPES - Središće
Ivana Šibla 17, 10 000 Zagreb, HR
Radno vrijeme: ponedjeljak - petak (8 - 22 sata), subota (8 - 13 sati)
Tel: 00 385 (0)1 6520 900
Faks: 00 385 (0)1 6590 270
Mob: 00 385 (0)99 4654 466
E-adresa: jezicni.centar@spes.hr 

pet, 16.09.2016 Opširnije ...

O nama

više od 20 godina iskustva

SPES – centar za poduke i prevodilaštvo d.o.o. privatna je tvrtka iz Zagreba osnovana 1995. godine koja nudi usluge pisanoga i usmenoga prevođenja, ovjera sudskih tumača, odnosno tečajeva iz stranih jezika te poduka iz školskih predmeta.

Opširnije ...

Prijevodi

u ponudi 40 jezika

Kvalitetan prijevod naša je misija posljednjih 20 godina, a jedinstveni smo po tome što smo se u vremenu globalnog povezivanja poslovanja specijalizirali za prevođenje tekstova s područja gospodarstva.

Opširnije ...

Tečajevi

u ponudi 40 jezika

Poznavanje drugih jezika jamči veće plaće, a ima i pozitivne efekte na mozak učenika i njihove kognitivne sposobnosti. Ono što se možda ne može odmah iskoristiti, moglo bi itekako dobro doći kasnije u životu.

Opširnije ...

Kontakti

na raspolaganju smo Vam

Kontaktirajte nas s povjerenjem u centralni ured ili pak u pojedini područni ured ovisno o vašim potrebama - na raspolaganju smo Vam.

Opširnije ...