6 razloga zašto odabrati SPES

1

Najbrži pismeni i usmeni prijevodi na preko 40 jezika

U mogućnosti smo pružiti usluge svih vrsta usmenih i pisanih prijevoda te prijevoda s ovjerom sudskih tumača na preko 40 jezika. Tekst možete dostaviti osobno ili putem elektronske pošte, a prijevod dobivate u najkraćem mogućem roku u obliku i na način koji želite – elektronskom poštom ili žurnom dostavom.

2

Dugogodišnja tradicija u prevođenju

Kvalitetan prijevod naša je misija posljednjih 20 godina, a jedinstveni smo po tome što smo se u vremenu globalnog povezivanja poslovanja specijalizirali za prevođenje tekstova s područja gospodarstva.

3

Stručni prevoditelji s iskustvom

Prijevode povjeravamo vrhunskim prevoditeljima s visokom stručnom spremom koji su prethodno prošli testiranje i imaju najmanje tri godine iskustva te vladaju stručnom terminologijom. Tekstovi koje nam povjeravate na prevođenje daju se na uvid samo prevoditeljima s kojima je potpisan ugovor o čuvanju tajnosti podataka naših klijenata.

4

Popusti na tečajeve jezika

Naša je zamisao omogućiti učenje svakog stranog jezika za kojeg postoji zanimanje kroz različite vrste tečajeva (grupni, individualni, intenzivni, tečajevi u tvrtkama, pripreme za maturu, pripreme za međunarodno priznate diplome…). Polaznici koji su pohađali tečaj u Jezičnom centru Spes ostvaruju popust od 5% za svaki semestar, popust od 20% za drugog člana iste obitelji te popust od 20% na svaki drugi upisani jezik.

5

Individualna nastava do 3 polaznika

Mogućnost dijeljenja cijene individualne nastave na dva ili tri polaznika. Pored individualne nastave iz stranih jezika, za đake i studente organiziramo i poduke iz drugih školskih predmeta, kao što su biologija, kemija, fizika, matematika i drugo.

6

Cijene standardnih tečajeva iste za sve jezike

Kod nas za istu cijenu tečaja možete učiti engleski i, primjerice, norveški jezik.

NOVOSTI

Pratite nas na LinkedInu i častimo vas bonom od 250 kuna za prijevode

Svoju prisutnost na društvenim mrežama pojačali smo i LinkedInom , pratite nas i prvi saznajte kakve smo novosti, akcije i popuste pripremili za vas.

Sve LinkedIn followere koji nam se jave na  news@spes.hr častimo bonom od 250 kuna za Spes prijevode.  Javite nam se sa svojim podacima - nazivom tvrtke, adresom i OIB-om i na vaš mail stiže bon koji možete iskoristiti do 1. travnja 2017. godine.

Bez suvišnog objašnjavanja, pa čak i dizanja slušalice, zatražite svoj prijevod putem weba i u najkraćem mogućem roku šaljemo ga u vaš e-sandučić!

Prijevode povjeravamo vrhunskim prevoditeljima sa visokom stručnom spremom koji su prethodno prošli testiranja i imaju najmanje tri godine iskustva, a vladaju stručnom terminologijom gospodarske grane o kojoj se radi. Prevedeni tekstovi po potrebi mogu biti upotpunjeni lekturom, korekturom ili ovjerom sudskog tumača.

Više na: http://www.spes.hr

pon, 17.10.2016 Opširnije ...

Pripreme za državnu maturu

Pripreme za državnu maturu za hrvatski, matematiku i engleski jezik, A i B razine. Svaki predmet ima po 70 šk. sati. Cijena po predmetu je 2.396,00 kn. Minimalan broj polaznika u grupi je 7. Početak nastave 12.11.2016. Završetak nastave 20.5.2017. Nastava se održava subotom.

 

Upisi su u tijeku i traju do 4.11.2016.

 

sve informacije:

Jezični centar SPES - Središće
Ivana Šibla 17, 10 000 Zagreb, HR
Radno vrijeme: ponedjeljak - petak (8 - 22 sata), subota (8 - 13 sati)
Tel: 00 385 (0)1 6520 900
Faks: 00 385 (0)1 6590 270
Mob: 00 385 (0)99 4654 466
E-adresa: jezicni.centar@spes.hr 

čet, 13.10.2016 Opširnije ...

Tjedan brzog prijevoda u Spesu

Bez muke i crvenjenja nakon on-line prijevoda, briljirajte na jesenskim projektima uz pomoć Spesovih prevoditelja.

Bez suvišnog objašnjavanja, pa čak i dizanja slušalice, zatražite svoj prijevod putem weba i u najkraćem mogućem roku šaljemo ga u vaš e-sandučić!

Prijevode povjeravamo vrhunskim prevoditeljima sa visokom stručnom spremom koji su prethodno prošli testiranja i imaju najmanje tri godine iskustva, a vladaju stručnom terminologijom gospodarske grane o kojoj se radi. Prevedeni tekstovi po potrebi mogu biti upotpunjeni lekturom i korekturom.

Zbog velikog broja prevoditelja koje imamo na raspolaganju, možemo isporučiti velike prijevode u kratkom vremenskom razdoblju.

Osim toga, za svih 40 jezika u ponudi nudimo i uslugu prijevoda s ovjerom sudskih tumača pa i fizičke osobe mogu prevoditi i ovjeravati sve vrste dokumenata.

Povjerite nam svoje prijevode i on-line muke zauvijek ostavite iza sebe :)

pon, 03.10.2016 Opširnije ...

NATJEČAJ - SPES zapošljava profesora

SPES - centar za poduke i prevodilaštvo d.o.o.

Radi izvođenja nastave u našoj podružnici u Svetoj Nedelji raspisuje

 

NATJEČAJ

 za m/ž profesora engleskoga i njemačkoga jezika, radni odnos na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6 mjeseci (jedan izvršitelj).

ili

za m/ž profesora engleskoga i talijanskoga jezika, radni odnos na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6 mjeseci (jedan izvršitelj).

ili

za m/ž profesora engleskoga i nekog drugog stranog jezika, radni odnos na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6 mjeseci (jedan izvršitelj).

ili

za m/ž profesora engleskoga jezika, radni odnos na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6 mjeseci (jedan izvršitelj).

Uz prijavu na natječaj kandidati za profesore obvezni su priložiti:

 

  • životopis na hrvatskome jeziku i jezicima koje želi predavati
  • potvrdu o nekažnjavanju,
  • potvrdu o visokoj stručnoj spremi (preslika fakultetske diplome).
  • preporuke dosadašnjih poslodavaca (ukoliko ih imaju)

 

Napomene:

Natječaj je otvoren do popune radnog mjesta, a s radom se započinje 10.10.2016. godine

 

Vaše prijave šaljite na adresu elektronske pošte: slobodan.matic@spes.hr ili poštom na adresu:

 

SPES - centar za poduke i prevodilaštvo d.o.o.,
Garićgradska 11,
10 000 Zagreb

s naznakom: „Za natječaj za profesore-predavače za Jezični centar Sveta Nedelja"

 

Prijave kandidata s nepotpunom dokumentacijom neće se razmatrati!

 

Info: Slobodan Matić, direktor

tel: 098 278 797

e-mail: slobodan.matic@spes.hr

sri, 21.09.2016 Opširnije ...

O nama

više od 20 godina iskustva

SPES – centar za poduke i prevodilaštvo d.o.o. privatna je tvrtka iz Zagreba osnovana 1995. godine koja nudi usluge pisanoga i usmenoga prevođenja, ovjera sudskih tumača, odnosno tečajeva iz stranih jezika te poduka iz školskih predmeta.

Opširnije ...

Prijevodi

u ponudi 40 jezika

Kvalitetan prijevod naša je misija posljednjih 20 godina, a jedinstveni smo po tome što smo se u vremenu globalnog povezivanja poslovanja specijalizirali za prevođenje tekstova s područja gospodarstva.

Opširnije ...

Tečajevi

u ponudi 40 jezika

Poznavanje drugih jezika jamči veće plaće, a ima i pozitivne efekte na mozak učenika i njihove kognitivne sposobnosti. Ono što se možda ne može odmah iskoristiti, moglo bi itekako dobro doći kasnije u životu.

Opširnije ...

Kontakti

na raspolaganju smo Vam

Kontaktirajte nas s povjerenjem u centralni ured ili pak u pojedini područni ured ovisno o vašim potrebama - na raspolaganju smo Vam.

Opširnije ...