Prijevod s hrvatskog na engleski

Pisani (neovjereni) prijevodi s hrvatskog na engleski jezik

Engleski je treći po redu najčešće govoreni materinji jezik. Kvalitetno prevođenje teksta misija je naše specijalizirane agencije, centra za prevođenje posljednjih 20 godina. Stoga zatražite uslugu pismenih prijevoda tj. prevođenja teksta s hrvatskog na engleski jezik od našeg centra sa dugogodišnjim iskustvom.

Prevođenje tekstova na hrvatskom jeziku povjeravamo vrhunskim prevoditeljima za engleski jezik s visokom stručnom spremom koji su prethodno prošli testiranje i imaju najmanje tri godine iskustva te vladaju stručnom terminologijom.
Prevođenje tekstova koje nam povjeravate na prevođenje sa hrvatskog na engleski jezik daju se na uvid samo prevoditeljima s kojima je potpisan ugovor o čuvanju tajnosti podataka naših klijenata.

 

Prevodimo sa hrvatskog na engleski jezik sve vrste tekstova:

 • Pravnu dokumentaciju
 • Dokumentacije tehničkih društava
 • Osobne dokumente
 • Tehničku dokumentaciju
 • Medicinsku dokumentaciju
 • Svu ostalu dokumentaciju i stručne tekstove

Obratite nam se s povjerenjem – Hvala vam!

Za sve informacije nazovite naš broj 01 3095 915, pošaljite upit za prijevod na spes@spes.hr ili jednostavno ispunite kratki online obrazac i zatražite besplatnu ponudu.

 

Usmeni prijevodi s hrvatskog na engleski jezik

Ukoliko Vaša poslovna situacija zahtijeva konsekutivno ili simultano prevođenje sa hrvatskog na engleski jezik kontaktirajte nas s povjerenjem jer ste na pravome mjestu.

KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE je prenošenje izgovorenih informacija s hrvatskog na engleski jezik u usmenome obliku; prijevodi poslovnih sastanaka, pregovora, prijevodi u sudskim i pravnim postupcima, prijevodi konferencija za novinare itd.

SIMULTANO PREVOĐENJE – prenošenje izgovorenih informacija s hrvatskog na engleski jezik u usmenome obliku; prijevodi međunarodnih konferencija, simpozija, sajmova, seminara, konferencija za novinare, sastanaka itd. uz uporabu tehničkoga sustava za simultano prevođenje. Za simultano prevođenje engleskog jezika nudimo i TEHNIČKU PODRŠKU – konferencijski sustavi i sustavi za simultano prevođenje prilikom održavanja konferencija, sastanaka itd.

 

Ostale usluge za  prijevode sa hrvatskog na engleski jezik – lektura, korektura, prijevod audio/video zapisa

Prevedeni tekstovi po potrebi mogu biti upotpunjeni lekturom i korekturom.

PRIJEVOD AUDIO/VIDEO ZAPISA na engleskom jeziku – prijevod audio/video zapisa s engleskog na ciljni jezik u pisanome obliku

LEKTURA (JEZIČNA REDAKTURA) engleskog teksta– jezična provjera izvornika i/ili prijevoda na engleskom jeziku, usporedba izvornoga i ciljnoga teksta s obzirom na terminološku dosljednost, jezična pravila i stil; za tekstove namijenjene za tisak, odnosno javno objavljivanje, preporučujemo lekturu

KOREKTURA engleskog teksta– provjera otisaka sloga prije objavljivanja i ispravak slučajnih tipografskih, interpunkcijskih, pravopisnih i drugih pogrešaka nastalih uslijed prebacivanja lektoriranoga teksta u format prikladan za tisak; za tekstove namijenjene za tisak, odnosno javno objavljivanje, preporučujemo nakon lekture napraviti i korekturu

 Zašto odabrati prevođenje teksta na hrvatskom jeziku u SPES-u?

 • Najbrži pismeni i usmeni prijevodi s hrvatskog na engleski jezik, brzi rok isporuke
 • Dugogodišnja tradicija u prevođenju sa hrvatskog jezika
 • Stručni prevoditelji za engleski jezik s iskustvom
 • Posebne pogodnosti za Ugovorom vezane poslovne stranke
 • Pristupačne cijene za prevođenje sa hrvatskog na engleski jezik
 • Posebne pogodnosti za zajedničku uslugu prijevoda teksta na hrvatskom jeziku + tečaja stranog jezika – 2u1
 • Besplatni savjeti i ponude za usluge pismenih, usmenih prijevoda na engleski jezik
 • Veliki tim prevoditelja za engleski jezik

Za sve informacije nazovite naš broj 01 3095 915, pošaljite upit za prijevod na spes@spes.hr ili jednostavno ispunite kratki online obrazac i zatražite besplatnu ponudu.