Prijevod s hrvatskog na francuski

Pisani (neovjereni) prijevodi s hrvatskog na francuski jezik

Francuski jezik pripada romanskoj skupini jezika. Govori se u Francuskoj a kao jedan od službenih jezika koristi se i u Belgiji, Luksemburgu, Monaku, Švicarskoj, Kanadi što čini ukupno  oko 129 milijuna frankofonih govornika.

Nazovite nas, pošaljite nam upit za jednu od naših usluga (usluge pismenih, usmenih prijevoda te lekture, korekture), naša prevoditeljska agencija će vam u kratkom roku napraviti besplatnu procjenu cijene prijevoda ta načine plaćanja.

Prevođenje svih vrsta tekstova na hrvatskom jeziku povjeravamo vrhunskim prevoditeljima za francuski jezik s visokom stručnom spremom koji su prethodno prošli testiranje i imaju dugogodišnje iskustvo te rade prijevode vrhunske kvalitete.

Prevođenje svih vrsta tekstova koje nam povjeravate na prevođenje sa hrvatskog na francuski jezik daju se na uvid stručnim prevoditeljima s kojima je potpisan ugovor o čuvanju tajnosti podataka naših klijenata.

Kontaktirajte nas i bit ćete vrlo zadovoljni našim prijevodima – imamo tim vrhunskih prevoditelja za francuski jezik!

 

Prevodimo sa hrvatskog na francuski jezik sve vrste tekstova:

 • Dokumentaciju s područja prava
 • Tehničke dokumentacije
 • Osobne dokumente
 • Tehničku dokumentaciju
 • Medicinsku dokumentaciju
 • Tekstove iz područja turizma i ugostiteljstva
 • Svu ostalu dokumentaciju i stručne tekstove

Obratite nam se s povjerenjem – Hvala vam!

Za sve informacije nazovite naš broj 01 3095 915, pošaljite upit za prijevod na spes@spes.hr ili jednostavno ispunite kratki online obrazac i zatražite besplatnu ponudu.

 

Usmeni prijevodi s hrvatskog na francuski jezik

Još od 19. stoljeća, kada je u svjetskim razmjerima imao veliku važnost, francuski se smatra  jezikom diplomacije i kulture, te se i danas većina važnijih svjetskih dokumenata piše i na francuskom jeziku, a znati francuski stvar je prestiža. Zatražite ponudu za konsekutivno i simultano prevođenje.

KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE je prenošenje izgovorenih informacija s hrvatskog na francuski jezik u usmenome obliku; prijevodi poslovnih sastanaka, pregovora, prijevodi u sudskim i pravnim postupcima, prijevodi konferencija za novinare itd.

SIMULTANO PREVOĐENJE – prenošenje izgovorenih informacija s hrvatskog na francuski jezik u usmenome obliku; prijevodi međunarodnih konferencija, simpozija, sajmova, seminara, konferencija za novinare, sastanaka itd. uz uporabu tehničkoga sustava za simultano prevođenje. Za simultano prevođenje francuskog jezika nudimo i TEHNIČKU PODRŠKU – konferencijski sustavi i sustavi za simultano prevođenje prilikom održavanja konferencija, sastanaka itd.

 

Ostale usluge za  prijevode sa hrvatskog na francuski jezik – lektura, korektura, prijevod audio/video zapisa

Prevedeni tekstovi po potrebi mogu biti upotpunjeni lekturom i korekturom.

PRIJEVOD AUDIO/VIDEO ZAPISA– prijevod audio/video zapisa s hrvatskog na francuski jezik u pisanome obliku.

LEKTURA (JEZIČNA REDAKTURA)– jezična provjera izvornika i/ili prijevoda, usporedba izvornoga (hrvatskog) i ciljnoga (francuskog) teksta s obzirom na terminološku dosljednost, jezična pravila i stil; za tekstove namijenjene za tisak, odnosno javno objavljivanje, preporučujemo lekturu.

KOREKTURA francuskog teksta– provjera otisaka sloga prije objavljivanja i ispravak slučajnih tipografskih, interpunkcijskih, pravopisnih i drugih pogrešaka nastalih uslijed prebacivanja lektoriranoga teksta u format prikladan za tisak; za tekstove namijenjene za tisak, odnosno javno objavljivanje, preporučujemo nakon lekture napraviti i korekturu.

 

 Zašto odabrati prevođenje teksta na francuski jezik u SPES-u?

 • Najbrži pismeni i usmeni prijevodi s hrvatskog na francuski jezik
 • Dugogodišnja tradicija u prevođenju na francuski jezik
 • Stručni prevoditelji za francuski jezik s iskustvom
 • Posebne pogodnosti za Ugovorom vezane poslovne stranke
 • Pristupačne cijene za prevođenje sa hrvatskog na francski jezik, već od 89,00 kn + PDV za jednu karticu teksta
 • Posebni popusti na veći broj kartica.
 • Posebne pogodnosti za zajedničku uslugu prijevoda teksta sa hrvatskog na francuski jezik + tečaja stranog jezika – 2u1
 • Besplatni savjeti i ponude za usluge pismenih, usmenih prijevoda bez ovjere na francuski jezik
 • Tim vrhunskih prevoditelja za francuski jezik

 

Za više informacija kontaktirajte nas!

Za sve informacije nazovite naš broj 01 3095 915, pošaljite upit za prijevod na spes@spes.hr ili jednostavno ispunite kratki online obrazac i zatražite besplatnu ponudu.