Prijevod s hrvatskog na njemački

Pisani (neovjereni) prijevodi s hrvatskog na njemački jezik

Njemački je najrasprostranjeniji materinski jezik u Europi, njemački je jedan od triju radnih jezika Europske unije, većinu gospodarskih odnosa Hrvatska održava s njemačkim jezičnim područjem, njemačko jezično područje obuhvaća većinu sveučilišta i znanstvenoistraživačkih ustanova u Europi na kojima se na njemačkom jeziku odlično studira i istražuje a stoljetna pripadnost Hrvatske njemačkom jezičnom području Austro-Ugarske Monarhije ostavila je na Hrvatsku snažan povijesni trag - mnoge važne dokumente o hrvatskoj povijesti naći ćete na njemačkom jeziku a osim toga, mnoge turiste ljeti lijepo je pozdraviti na njemačkom jeziku. Zbog svega toga, bez obzira na vaše planove za budućnost, znanje njemačkog jezika uvelike će pridonijeti bolji, većim i raznolikijim životnim mogućnostima.

Prevođenje svih vrsta tekstova na hrvatskom jeziku povjeravamo vrhunskim prevoditeljima za njemački jezik s visokom stručnom spremom koji su prethodno prošli testiranje i imaju dugogodišnje iskustvo te vladaju stručnom terminologijom.
Prevođenje tekstova koje nam povjeravate na prevođenje sa hrvatskog na njemački jezik daju se na uvid samo prevoditeljima s kojima je potpisan ugovor o čuvanju tajnosti podataka naših klijenata.

Kontaktirajte nas – Hvala vam!

Zatražite profesionalnu uslugu pismenih prijevoda tj. prevođenja teksta s hrvatskog na njemački jezik od našeg centra, agencije za prevođenje.

Za sve informacije nazovite naš broj 01 3095 915, pošaljite upit za prijevod na spes@spes.hr ili jednostavno ispunite kratki online obrazac i zatražite besplatnu ponudu.

 

Prevodimo sa hrvatskog na njemački jezik sve vrste tekstova:

 • Pravnu dokumentaciju
 • Dokumentacije tehničkih društava
 • Osobne dokumente
 • Tehničku dokumentaciju
 • Medicinsku dokumentaciju
 • Svu ostalu dokumentaciju i stručne tekstove

 

Usmeni prijevodi s hrvatskog na njemački jezik

Prisutnost njemačkoga gospodarstva u Hrvatskoj u stalnom je porastu te ukoliko Vaša poslovna situacija zahtijeva konsekutivno ili simultano prevođenje sa hrvatskog na njemački jezik kontaktirajte nas jer nudimo profesionalnu uslugu.

KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE je prenošenje izgovorenih informacija s hrvatskog na njemački jezik u usmenome obliku; prijevodi poslovnih sastanaka, pregovora, prijevodi u sudskim i pravnim postupcima, prijevodi konferencija za novinare itd.

SIMULTANO PREVOĐENJE – prenošenje izgovorenih informacija s hrvatskog na njemački jezik u usmenome obliku; prijevodi međunarodnih konferencija, simpozija, sajmova, seminara, konferencija za novinare, sastanaka itd. uz uporabu tehničkoga sustava za simultano prevođenje. Za simultano prevođenje njemačkog jezika nudimo i TEHNIČKU PODRŠKU – konferencijski sustavi i sustavi za simultano prevođenje prilikom održavanja konferencija, sastanaka itd.

 

Ostale usluge za  prijevode sa hrvatskog na njemački jezik – lektura, korektura, prijevod audio/video zapisa

Prevedeni tekstovi po potrebi mogu biti upotpunjeni lekturom i korekturom.

PRIJEVOD AUDIO/VIDEO ZAPISA– prijevod audio/video zapisa s hrvatskog na njemački jezik u pisanome obliku

LEKTURA (JEZIČNA REDAKTURA)– jezična provjera izvornika i/ili prijevoda, usporedba izvornoga (hrvatskog) i ciljnoga (njemačkog) teksta s obzirom na terminološku dosljednost, jezična pravila i stil; za tekstove namijenjene za tisak, odnosno javno objavljivanje, preporučujemo lekturu

KOREKTURA njemačkog teksta– provjera otisaka sloga prije objavljivanja i ispravak slučajnih tipografskih, interpunkcijskih, pravopisnih i drugih pogrešaka nastalih uslijed prebacivanja lektoriranoga teksta u format prikladan za tisak; za tekstove namijenjene za tisak, odnosno javno objavljivanje, preporučujemo nakon lekture napraviti i korekturu

 

 Zašto odabrati prevođenje teksta na njemački jezik u SPES-u?

 • Najbrži pismeni i usmeni prijevodi s hrvatskog na njemački jezik, brzi rok isporuke
 • Dugogodišnja tradicija u prevođenju na njemački jezik
 • Stručni prevoditelji za njemački jezik s iskustvom
 • Posebne pogodnosti za Ugovorom vezane poslovne stranke
 • Pristupačne cijene za prevođenje sa hrvatskog na njemački jezik, već od 89,00 kn + PDV za karticu teksta
 • Posebni popusti na veći broj kartica.
 • Posebne pogodnosti za zajedničku uslugu prijevoda teksta na hrvatskom jeziku + tečaja stranog jezika – 2u1
 • Besplatni savjeti i ponude za usluge pismenih, usmenih prijevoda na njemački jezik
 • Veliki tim prevoditelja za njemački jezik

Pošaljite nam upit za tekst po želji!

Za sve informacije nazovite naš broj 01 3095 915, pošaljite upit za prijevod na spes@spes.hr ili jednostavno ispunite kratki online obrazac i zatražite besplatnu ponudu.