Prijevod s hrvatskog na talijanski

Pisani (neovjereni) prijevodi s hrvatskog na talijanski jezik

Talijanski jezik spada u romansku skupinu jezika. Talijanski je peti po redu jezik na svijetu koji se uči u školama.

Nazovite nas, pošaljite nam u elektroničkom obliku tekst za koji Vam je potreban stručan neovjereni prijevod sa hrvatskog na talijanski jezik i naša prevoditeljska agencija će vam u najkraćem mogućem roku napraviti besplatnu procjenu cijene prijevoda ta načine plaćanja.

Prevođenje stručnih tekstova na hrvatskom jeziku povjeravamo vrhunskim prevoditeljima za talijanski jezik s visokom stručnom spremom koji su prethodno prošli testiranje i imaju dugogodišnje iskustvo te rade prijevode vrhunske kvalitete.

Prevođenje svih vrsta tekstova koje nam povjeravate na prevođenje sa hrvatskog na talijanski jezik daju se na uvid stručnim prevoditeljima s kojima je potpisan ugovor o čuvanju tajnosti podataka naših klijenata.

Kontaktirajte nas – imamo tim vrhunskih prevoditelja za talijanski jezik!

Za sve informacije nazovite naš broj 01 3095 915, pošaljite upit za prijevod na spes@spes.hr ili jednostavno ispunite kratki online obrazac i zatražite besplatnu ponudu.

 

Prevodimo sa hrvatskog na talijanski jezik sve vrste tekstova:

 • Dokumentaciju s područja prava
 • Tehničke dokumentacije
 • Osobne dokumente
 • Tehničku dokumentaciju
 • Medicinsku dokumentaciju
 • Svu ostalu dokumentaciju i stručne tekstove

 

Usmeni prijevodi s hrvatskog na talijanski jezik

Talijanski govori oko 66 milijuna ljudi. Većina govornika živi u Italiji. Talijanski jezik je također i drugi službeni jezik u Istri. Zbog velikog broja talijanskih emigranata rasprostranjen je i u SAD-u, Brazilu, Argentini, Kanadi i Australiji. Ako su vam potrebne i stručne usluge usmenog prevođenja kontaktirajte nas za više informacija.

KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE je prenošenje izgovorenih informacija s hrvatskog na talijanski jezik u usmenome obliku; prijevodi poslovnih sastanaka, pregovora, prijevodi u sudskim i pravnim postupcima, prijevodi konferencija za novinare itd.

SIMULTANO PREVOĐENJE – prenošenje izgovorenih informacija s hrvatskog na talijanski jezik u usmenome obliku; prijevodi međunarodnih konferencija, simpozija, sajmova, seminara, konferencija za novinare, sastanaka itd. uz uporabu tehničkoga sustava za simultano prevođenje. Za simultano prevođenje talijanskog jezika nudimo i TEHNIČKU PODRŠKU – konferencijski sustavi i sustavi za simultano prevođenje prilikom održavanja konferencija, sastanaka itd.

 

Ostale usluge za  prijevode sa hrvatskog na talijanski jezik – lektura, korektura, prijevod audio/video zapisa

Prevedeni tekstovi po potrebi mogu biti upotpunjeni lekturom i korekturom.

PRIJEVOD AUDIO/VIDEO ZAPISA– prijevod audio/video zapisa s hrvatskog na talijanski jezik u pisanome obliku.

LEKTURA (JEZIČNA REDAKTURA)– jezična provjera izvornika i/ili prijevoda, usporedba izvornoga (hrvatskog) i ciljnoga (talijanskog) teksta s obzirom na terminološku dosljednost, jezična pravila i stil; za tekstove namijenjene za tisak, odnosno javno objavljivanje, preporučujemo lekturu.

KOREKTURA talijanskog teksta– provjera otisaka sloga prije objavljivanja i ispravak slučajnih tipografskih, interpunkcijskih, pravopisnih i drugih pogrešaka nastalih uslijed prebacivanja lektoriranoga teksta u format prikladan za tisak; za tekstove namijenjene za tisak, odnosno javno objavljivanje, preporučujemo nakon lekture napraviti i korekturu.

 

 Zašto odabrati prevođenje teksta na talijanski jezik u SPES-u?

 • Najbrži pismeni i usmeni prijevodi s hrvatskog na talijanski jezik, brzi rok isporuke
 • Dugogodišnja tradicija u prevođenju na talijanski jezik
 • Stručni prevoditelji za talijanski jezik s iskustvom
 • Posebne pogodnosti za Ugovorom vezane poslovne stranke
 • Pristupačne cijene za prevođenje sa hrvatskog na talijanski jezik, već od 89,00 kn + PDV za karticu teksta
 • Posebni popusti na veći broj kartica.
 • Posebne pogodnosti za zajedničku uslugu prijevoda teksta + tečaja stranog jezika – 2u1
 • Besplatni savjeti i ponude za usluge pismenih, usmenih prijevoda bez ovjere na talijanski jezik
 • Tim vrhunskih prevoditelja za talijanski jezik

Obratite nam se s povjerenjem – Hvala vam!

Za sve informacije nazovite naš broj 01 3095 915, pošaljite upit za prijevod na spes@spes.hr ili jednostavno ispunite kratki online obrazac i zatražite besplatnu ponudu.