Prijevod s njemačkog na hrvatski

Pisani (neovjereni) prijevodi s njemačkog na hrvatski jezik

Njemački je najrasprostranjeniji materinski jezik u Europi: u Europi više ljudi govori njemačkim jezikom kao materinskim, za razliku od bilo kojeg drugog jezika. Njemački jezik također je službeni jezik u Austriji,  Švicarskoj, Luxemburgu i Lihtenštajnu.

Njemački je treći najpopularniji strani jezik koji se poučava širom svijeta. Njemački jezik drugi je po popularnosti u Europi i Japanu.

Kvalitetno prevođenje teksta naša je misija posljednjih 20 godina. Zatražite profesionalnu uslugu pismenih prijevoda tj. prevođenja teksta s njemačkog jezika od našeg centra, agencije za prevođenje.

Prevođenje svih vrsta tekstova na njemačkom jeziku povjeravamo vrhunskim prevoditeljima za njemački jezik s visokom stručnom spremom koji su prethodno prošli testiranje i imaju dugogodišnje iskustvo te vladaju stručnom terminologijom.

Prevođenje tekstova koje nam povjeravate na prevođenje sa njemačkog na hrvatski jezik daju se na uvid samo prevoditeljima s kojima je potpisan ugovor o čuvanju tajnosti podataka naših klijenata.

Kontaktirajte nas, zatražite ponudu, pošaljite tekstove na besplatnu procjenu u elektroničkom obliku – Hvala vam!

Za sve informacije nazovite naš broj 01 3095 915, pošaljite upit za prijevod na spes@spes.hr ili jednostavno ispunite kratki online obrazac i zatražite besplatnu ponudu.

 

Prevodimo sa njemačkog na hrvatski jezik:

 • Pravnu dokumentaciju
 • Dokumentacije tehničkih društava
 • Osobne dokumente
 • Tehničku dokumentaciju
 • Medicinsku dokumentaciju
 • Svu ostalu dokumentaciju i stručne tekstove

 

Usmeni prijevodi sa njemačkog na hrvatski jezik

Prisutnost njemačkoga gospodarstva u Hrvatskoj u stalnom je porastu te ukoliko Vaša poslovna situacija zahtijeva konsekutivno ili simultano prevođenje sa njemačkog na hrvatski jezik kontaktirajte nas jer nudimo profesionalnu uslugu.

KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE je prenošenje izgovorenih informacija s njemačkog jezika na hrvatski jezik u usmenome obliku; prijevodi poslovnih sastanaka, pregovora, prijevodi u sudskim i pravnim postupcima, prijevodi konferencija za novinare itd.

SIMULTANO PREVOĐENJE – prenošenje izgovorenih informacija s njemačkog jezika na hrvatski jezik u usmenome obliku; prijevodi međunarodnih konferencija, simpozija, sajmova, seminara, konferencija za novinare, sastanaka itd. uz uporabu tehničkoga sustava za simultano prevođenje. Za simultano prevođenje sa njemačkog na hrvatski jezik nudimo i TEHNIČKU PODRŠKU – konferencijski sustavi i sustavi za simultano prevođenje prilikom održavanja konferencija, sastanaka itd.

 

Ostale usluge našeg prevoditeljskog ureda – lektura, korektura, prijevod audio/video zapisa

Prevedeni tekstovi po potrebi mogu biti upotpunjeni lekturom i korekturom.

PRIJEVOD AUDIO/VIDEO ZAPISA na njemačkom jeziku – prijevod audio/video zapisa s njemačkog na hrvatski jezik u pisanome obliku

LEKTURA (JEZIČNA REDAKTURA) hrvatskog teksta– jezična provjera izvornika na njemačkom jeziku, usporedba izvornoga (njemačkog) i ciljnoga (hrvatskog) teksta s obzirom na terminološku dosljednost, jezična pravila i stil; za tekstove namijenjene za tisak, odnosno javno objavljivanje, preporučujemo lekturu

KOREKTURA hrvatskog teksta– provjera otisaka sloga prije objavljivanja i ispravak slučajnih tipografskih, interpunkcijskih, pravopisnih i drugih pogrešaka nastalih uslijed prebacivanja lektoriranoga teksta u format prikladan za tisak; za tekstove namijenjene za tisak, odnosno javno objavljivanje, preporučujemo nakon lekture napraviti i korekturu

 

 Zašto odabrati prijevod sa njemačkog na hrvatski jezik u SPES-u?

 • Najbrži pismeni i usmeni prijevodi na hrvatski jezik
 • Dugogodišnja tradicija u prevođenju njemačkog jezika
 • Stručni prevoditelji za njemački jezik s iskustvom
 • Posebne pogodnosti za Ugovorom vezane poslovne stranke
 • Pristupačne cijene prijevoda njemačkog jezika – već od 89,00 kn + PDV po kartici teksta
 • Posebne pogodnosti za zajedničku uslugu prijevoda teksta na njemačkom + tečaja stranog jezika – 2u1
 • Besplatni savjeti i ponude za usluge pismenih, usmenih prijevoda sa njemačkog na hrvatski jezik
 • Veliki tim prevoditelja za prevođenje sa njemačkog na hrvatski jezik.

Obratite nam se s povjerenjem – Hvala vam!

Za sve informacije nazovite naš broj 01 3095 915, pošaljite upit za prijevod na spes@spes.hr ili jednostavno ispunite kratki online obrazac i zatražite besplatnu ponudu.