Prijevod sa slovenskog na hrvatski

Pisani (neovjereni) prijevodi sa slovenskog na hrvatski jezik

Slovenski jezik je jedan od najarhaičnijih jezika  u Europi i svijetu. Slovenski jezik ima najviše narječja s obzirom na broj stanovnika.

Ponosni smo što vam možemo ponuditi profesionalnu uslugu pismenih prijevoda sa slovenskog jezika. Pošaljite nam izvorni tekst kako bismo vam omogućili besplatnu procjenu broja kartica, cijene te mogući rok isporuke za ciljni jezik.

Naša agencija (centar) za prevođenje povjerava sve vrste tekstova na slovenskom jeziku vrhunskim prevoditeljima za slovenski jezik s visokom stručnom spremom koji su prethodno prošli testiranje i imaju dugogodišnje iskustvo te su stručni prevoditelji i/ili izvorni govornici.

Prevođenje svih vrsta tekstova koje nam povjeravate na prevođenje sa slovenskog na hrvatski jezik daju se na uvid samo prevoditeljima s kojima je potpisan ugovor o čuvanju tajnosti podataka naših klijenata.

Kontaktirajte nas ili nas nađite u našem uredu!

Za sve informacije nazovite naš broj 01 3095 915, pošaljite upit za prijevod na spes@spes.hr ili jednostavno ispunite kratki online obrazac i zatražite besplatnu ponudu.

 

Prevodimo sa slovenskog na hrvatski jezik:

 • Pravnu dokumentaciju
 • Dokumentacije tehničkih društava
 • Osobne dokumente
 • Tehničku dokumentaciju
 • Medicinsku dokumentaciju
 • Turističke brošure, marketinške tekstove i materijale
 • Poslovne dopise
 • Svu ostalu dokumentaciju i stručne tekstove

 

Usmeni prijevodi sa slovenskog na hrvatski jezik

KONSEKUTIVNI PRIJEVOD je prenošenje izgovorenih informacija sa slovenskog jezika na hrvatski jezik u usmenome obliku; prijevodi poslovnih sastanaka, pregovora, prijevodi u sudskim i pravnim postupcima, prijevodi konferencija za novinare itd.

SIMULTANI PRIJEVODI – prenošenje izgovorenih informacija sa slovenskog jezika na hrvatski jezik u usmenome obliku; prijevodi međunarodnih konferencija, simpozija, sajmova, seminara, konferencija za novinare, sastanaka itd. uz uporabu tehničkoga sustava za simultano prevođenje. Za simultano prevođenje sa slovenskog na hrvatski jezik nudimo i TEHNIČKU PODRŠKU – konferencijski sustavi i sustavi za simultano prevođenje prilikom održavanja konferencija, sastanaka itd.

 

Ostale prevoditeljske usluge – lektura, korektura, prijevod audio/video zapisa

Prevedeni tekstovi po potrebi mogu biti upotpunjeni lekturom i korekturom.

PRIJEVOD AUDIO/VIDEO ZAPISA– prijevod audio/video zapisa sa slovenskog na hrvatski jezik u pisanome obliku.

LEKTURA (JEZIČNA REDAKTURA)– jezična provjera izvornika na slovenskom jeziku, usporedba izvornoga (slovenskog) i ciljnoga (hrvatskog) teksta s obzirom na terminološku dosljednost, jezična pravila i stil; za tekstove namijenjene za tisak, odnosno javno objavljivanje, preporučujemo lekturu.

KOREKTURA teksta– provjera otisaka sloga prije objavljivanja i ispravak slučajnih tipografskih, interpunkcijskih, pravopisnih i drugih pogrešaka nastalih uslijed prebacivanja lektoriranoga teksta u format prikladan za tisak; za tekstove namijenjene za tisak, odnosno javno objavljivanje, preporučujemo nakon lekture napraviti i korekturu.

 

 Zašto odabrati prijevod sa slovenskog na hrvatski jezik u SPES-u?

 • Najbrži pismeni i usmeni prijevodi na hrvatski jezik
 • Dugogodišnja tradicija u prevođenju slovenskog jezika
 • Stručni prevoditelji za slovenski jezik s iskustvom
 • Posebne pogodnosti za Ugovorom vezane poslovne stranke
 • Pristupačne cijene prijevoda sa slovenskog jezika – već od 89,00 kn + PDV po kartici teksta
 • Posebne pogodnosti za zajedničku uslugu prijevoda teksta na slovenskom+ tečaja stranog jezika – 2u1
 • Besplatni savjeti i ponude za usluge pismenih, usmenih prijevoda sa slovenskog na hrvatski jezik
 • Veliki tim prevoditelja za prevođenje sa slovenskog na hrvatski jezik, među njima i izvornih govornika

Obratite nam se s povjerenjem – Hvala vam!

Za sve informacije nazovite naš broj 01 3095 915, pošaljite upit za prijevod na spes@spes.hr ili jednostavno ispunite kratki online obrazac i zatražite besplatnu ponudu.