Prijevod sa španjolskog na hrvatski

Pisani (neovjereni) prijevodi sa španjolskog na hrvatski jezik

Španjolski jezik je treći jezik po broju govornika. Sve više španjolskih turista posjećuje Zagreb, i kao što je poznato – i istinito! – i kada kažu da govore engleski, ''yes'' je maksimum što ćete čuti, a trebali biste objasniti kako doći do upitanog odredišta. Putujete u Barcelonu, Madrid, Andaluziju? Dobili ste stipendiju za učenje španjolskog jezika? Želite polagati međunarodni ispit DELE? Spremate se na put vlakom? Garantirano nekoliko mladih Španjolaca putovat će u Vašem ili susjednom odjeljku! Volite plesati salsu? Oduševljava Vas tango? Slušate mariachi? Još je zabavnije kada znate značenje stihova u pjesmama.

Nudimo Vam profesionalnu uslugu pismenih prijevoda tj. prevođenja teksta sa španjolskog jezika.

Obratite nam se s povjerenjem i pošaljite nam svoj tekst a mi ćemo vam javiti cijenu prijevoda te mogući rok isporuke. Naš centar za izradu prijevoda povjerava tekstove iz različitih područja na španjolskom jeziku prevoditeljima za španjolski jezik s visokom stručnom spremom koji su prethodno prošli testiranje i imaju dugogodišnje iskustvo te su stručni prevoditelji.

Prijevodi tekstova koje nam povjeravate na prevođenje sa španjolskog na hrvatski jezik daju se na uvid prevoditeljima s kojima je potpisan ugovor o čuvanju tajnosti podataka naših klijenata.

Kontaktirajte nas, na raspolaganju imamo i niz izvornih govornika.

Za sve informacije nazovite naš broj 01 3095 915, pošaljite upit za prijevod na spes@spes.hr ili jednostavno ispunite kratki online obrazac i zatražite besplatnu ponudu.

 

Prevodimo sa španjolskog na hrvatski jezik:

 • Pravnu dokumentaciju
 • Dokumentacije tehničkih društava
 • Osobne dokumente
 • Tehničku dokumentaciju
 • Medicinsku dokumentaciju
 • Turističke brošure, promotivne prospekte
 • Poslovne dopise
 • Sve ostale opće i stručne tekstove

 

Usmeni prijevodi sa španjolskog na hrvatski jezik

KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE je prenošenje izgovorenih informacija sa španjolskog jezika na hrvatski jezik u usmenome obliku; prijevodi poslovnih sastanaka, pregovora, prijevodi u sudskim i pravnim postupcima, prijevodi konferencija za novinare itd.

SIMULTANO PREVOĐENJE – prenošenje izgovorenih informacija sa španjolskog jezika na hrvatski jezik u usmenome obliku; prijevodi međunarodnih konferencija, simpozija, sajmova, seminara, konferencija za novinare, sastanaka itd. uz uporabu tehničkoga sustava za simultano prevođenje. Za simultano prevođenje sa španjolskog na hrvatski jezik nudimo i TEHNIČKU PODRŠKU – konferencijski sustavi i sustavi za simultano prevođenje prilikom održavanja konferencija, sastanaka itd.

 

Ostale usluge našeg centra za prevodilaštvo – lektura, korektura, prijevod audio/video zapisa

Ukoliko vam treba pouzdan partner za lekture I korekture kontaktirajte nas!

Prevedeni tekstovi po potrebi mogu biti upotpunjeni lekturom i korekturom.

PRIJEVOD AUDIO/VIDEO ZAPISA– prijevod audio/video zapisa s španjolskog na hrvatski jezik u pisanome obliku.

LEKTURA (JEZIČNA REDAKTURA)– jezična provjera izvornika na španjolskom jeziku, usporedba izvornoga (španjolskog) i ciljnoga (hrvatskog) teksta s obzirom na terminološku dosljednost, jezična pravila i stil; za tekstove namijenjene za tisak, odnosno javno objavljivanje, preporučujemo lekturu.

KOREKTURA teksta– provjera otisaka sloga prije objavljivanja i ispravak slučajnih tipografskih, interpunkcijskih, pravopisnih i drugih pogrešaka nastalih uslijed prebacivanja lektoriranoga teksta u format prikladan za tisak; za tekstove namijenjene za tisak, odnosno javno objavljivanje, preporučujemo nakon lekture napraviti i korekturu.

 

Zašto odabrati prijevod sa španjolskog na hrvatski jezik u SPES-u?

 • Najbrži pismeni i usmeni prijevodi na hrvatski jezik
 • Dugogodišnja tradicija u prevođenju španjolskog jezika
 • Stručni prevoditelji za španjolski jezik s iskustvom
 • Posebne pogodnosti za Ugovorom vezane poslovne stranke
 • Povoljne cijene prijevoda sa španjolskog jezika – već od 89,00 kn + PDV po kartici teksta
 • Posebne pogodnosti za zajedničku uslugu prijevoda teksta na španjolskom + tečaja stranog jezika – 2u1
 • Besplatni savjeti i ponude tj, cjenik prevođenja za usluge pismenih, usmenih prijevoda sa španjolskog na hrvatski jezik
 • Veliki tim prevoditelja za prevođenje sa španjolskog na hrvatski jezik, među njima i izvornih govornika

 

Kontaktirajte nas s povjerenjem!

Za sve informacije nazovite naš broj 01 3095 915, pošaljite upit za prijevod na spes@spes.hr ili jednostavno ispunite kratki online obrazac i zatražite besplatnu ponudu.