TEČAJEVI

Poznavanje drugih jezika jamči veće plaće, a ima i pozitivne efekte na mozak učenika i njihove kognitivne sposobnosti. Ono što se možda ne može odmah iskoristiti, moglo bi itekako dobro doći kasnije u životu. U Spesu nudimo tečajeve za preko 40 jezika, a polaznici koji su pohađali tečaj u Jezičnom centru Spes ostvaruju  popust od 5% za svaki semestar, popust od 20% za drugog člana iste obitelji te popust od 20% na svaki drugi upisani jezik

 

Zašto upisati tečaj u Jezičnom centru SPES?

Popusti na tečajeve jezika

Naša je zamisao omogućiti učenje svakog stranog jezika za kojeg postoji zanimanje kroz različite vrste tečajeva (grupni, individualni, intenzivni, tečajevi u tvrtkama, pripreme za maturu, pripreme za međunarodno priznate diplome…). Polaznici koji su pohađali tečaj u Jezičnom centru Spes ostvaruju popust od 5% za svaki semestar, popust od 20% za drugog člana iste obitelji te popust od 20% na svaki drugi upisani jezik.

Individualna nastava do 3 polaznika

Mogućnost dijeljenja cijene individualne nastave na dva ili tri polaznika. Pored individualne nastave iz stranih jezika, za đake i studente organiziramo i poduke iz drugih školskih predmeta, kao što su biologija, kemija, fizika, matematika i drugo.

Cijene standardnih tečajeva iste za sve jezike

Kod nas za istu cijenu tečaja možete učiti engleski i, primjerice, norveški jezik.

A1


A2

za razinu:

A1 - 2 semestra

(1. i 2. stupanj)

A2 - 2 semestra

(3. i 4. stupanj)

B1


B2

za razinu:

B1 - 2 semestra

(5. i 6. stupanj)

B2 - 2 semestra

(7. i 8. stupanj)

C1


C2

za razinu:

C1 - 4 semestra

(9.-12. stupanj)

C2 - 2 semestra

(13. i 14. stupanj)

Medunarodni ispiti

British Council

– engleski jezik PET (Preliminary English Test-B1), FCE (First Certificate in English-B2), BEC (Business English Certificate), CAE (Certificate in Advanced English-C1), CPE(Certificate in Proficiency in English-C2).

Goethe institut Zagreb

– njemački jezik Goethe-Zertifikat A1, Goethe-Zertifikat A2, Goethe-Zertifikat B1, Goethe-Zertifikat C1, Goethe-Zertifikat C2 (GDS).