Tečaj španjolskog jezika

Učenje španjolskog jezika - zašto?

Španjolski jezik je treći jezik po broju govornika, nakon kineskog i engleskog.

Sve više španjolskih turista posjećuje Zagreb, i kao što je poznato – i istinito! – i kada kažu da govore engleski, ''yes'' je maksimum što ćete čuti, a trebali biste objasniti kako doći do upitanog odredišta.

Putujete u Barcelonu, Madrid, Andaluziju? Dobili ste stipendiju za učenje španjolskog jezika? Želite polagati međunarodni ispit DELE?

Spremate se na put vlakom? Garantirano nekoliko mladih Španjolaca putovat će u Vašem ili susjednom odjeljku!

Volite plesati salsu? Oduševljava Vas tango? Slušate mariachi? Još je zabavnije kada znate značenje stihova u pjesmama.

Pridružite nam se u SPES-u te provedite ugodne trenutke učeći španjolski jezik u društvu osoba sličnih interesa.

 

Kako učiti španjolski jezik?

Tijekom nastavnog sata zaboravite da ste na tečaju te u ugodnoj atmosferi drugih polaznika i Vašeg predavača uz igru, pjesmu, videoklipove, filmove, novinske i magazinske članke te ostali nastavni materijal naučite koristiti jezik u stvarnim životnim situacijama.

Nastava bazirana na aktivnom sudjelovanju polaznika omogućuje Vam da na kraju tečaja, uz diplomu o stupnju, ponesete kući i opipljivi dokaz Vašeg rada – časopis grupe, strip, dnevnik grupe, snimku radijskog programa grupe, slike izvođenja igrokaza i/ili jednostavno - sjećanja na ugodno provedeno vrijeme.

Većina sadržaja koji se obrađuje na nastavi dogovor je polaznika grupe s predavačem. S obzirom da je učenje španjolskog jezika uglavnom motivirano riječima ''sviđa mi se jezik'', teme prate afinitete samih polaznika.

Ako španjolski jezik koristite na radnom mjestu, odaberite krojeni tečaj  za voditelje trgovina, skipere, turističke vodiče, korespondente u agenciji.