Besplatan integracijski tečaj hrvatskoga jezika za strane radnike

Uspješno organiziramo i provodimo tečajeve stranih jezika pa tako 
i hrvatskoga jezika za strance.

SPES je jezični centar za poduke i prevodilaštvo osnovan u Zagrebu prije 30 godina. Uspješno organiziramo i provodimo tečajeve stranih jezika pa tako i hrvatskoga jezika za strance.

Ovim putem javljamo informaciju da se sa Ministarstvom rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike uskoro ide u realizaciju kraćih programa učenja hrvatskog jezika za strance koji bi pokrivali sektore ugostiteljstvo, trgovinu, graditeljstvo, prehrambenu i prerađivačku industriju.

 Programi će biti financirani putem vaučera od strane HZZ-a te je u prvom valu predviđeno učenje hrvatskog jezika za 10.000 stranih radnika s radnom dozvolom.

 

Budući da je Ministarstvo rada dalo renomiranim školama stranih jezika odgovoran posao za kraću nastavu učenja hrvatskog jezika za strance tako će i SPES d.o.o. biti zadužen za organiziranje učenja hrvatskog jezika za strance.

Ako ste zainteresirani za suradnju s nama molimo za povratni odgovor. Bilo bi odlično i da nam javite, s obzirom na to da će se nastava odvijati uživo i da će se hrvatski jezik moći učiti i u Vašim prostorijama, imate li na raspolaganju svoj prostor gdje bi Vaši zaposlenici mogli učiti hrvatski jezik. O svim daljnjim koracima ćemo Vas obavijestiti.

U nadi buduće uspješne suradnje ostajemo

s poštovanjem

Slobodan Matić, dipl. teolog
direktor

 

SPES centar za poduke i prevodilaštvo d.o.o.
Garićgradska 11
10000 Zagreb
Tel: +385 1 3095 915
Faks: +385 1 3096 737
Gsm: +385 98 278 797
e-mail: jezicni.centar@spes.hr
www.spes.hr