INDIVIDUALNA NASTAVA

Ova je online nastava prilagođena polaznikovim potrebama i zahtjevima. Nastava organizira uglavnom za polaznike koji bilo iz poslovnih ili privatnih razloga ne mogu pohađati redovni tečaj ili imaju bilo kakve posebne zahtjeve u vezi sadržaja nastave, kao što je npr. priprema za neku prezentaciju, poslovne pregovore ili službeni put.

Individualni online tečaj stranih jezika uključuje savladavanje svih komponenti jezika na određenom stupnju; slušanje, čitanje, usmeno i pismeno izražavanje uz usvajanje gramatike i vokabulara te vježbe konverzacije s ciljem unapređenja poslovanja i osobnog razvoja polaznika.

Nudimo mogućnost dijeljenja cijene individualne online nastave na dva ili tri polaznika, a pored individualne nastave iz stranih jezika, organiziramo za đake i studente također i poduke iz drugih školskih predmeta, kao što su matematika, fizika, kemija i drugo.

Cijena individualne nastave s profesorom je 30,00 eura (226,04 kn) za 1 šk. sat (45 min). 

 

Prije početka nastave potrebno je uplatiti minimalno 10 šk. sati.

Minimalan broj sati koji se može uplatiti je 10 šk. sati. Kod jednokratne uplate cjelokupnog iznosa prije početka tečaja za uplatu više šk. sati dobivate sate gratis – pa tako za manje od 20 šk. sati nema šk. sati gratis, od 20-39 šk. sati dobivaju se 2 šk. sata gratis, za 40-69 šk. sati dobivaju se 4 šk. sata gratis te za više od 70 šk. sati dobiva se 6 šk. sati gratis. 

 

Nastava se može održavati kod polaznika u tvrtki ili kod prof.

 

KAKO SE IZVODI ONLINE NASTAVA

Online nastava održava se u interakciji s profesorom u realnom vremenu putem naše platforme za online učenje ili Skypea. Platforma za online učenje omogućuje vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Na satu profesor može ponuditi preuzimanje nastavnih materijala u PDF ili nekom drugom elektroničkom formatu.

U virtualnoj učionici možete pratiti nastavu, vidjeti profesora, a sami komunicirate putem mikrofona.  Tijekom nastave možete postavljati pitanja putem mikrofona ili chata, a profesor Vam u realnom vremenu odgovara.  U virtualnoj učionici profesor predstavlja nastavne materijale u obliku prezentacije, tekstualnom, audio ili video formatu. Polaznici kamere nisu obvezni uključivati, a profesori je uključuju prema potrebi.

Sve ovo dostupno vam je iz udobnosti vašeg doma, a jedino što trebate imati je računalo s mikrofonom i kamerom te stabilnu internet vezu minimalne brzine 10/1 Mbps.

Profesor Vas čeka u unaprijed  dogovorenom terminu u virtualnoj učionici u kojoj se Vi prijavljujete svojim korisničkim podacima koje vam unaprijed pošaljemo na Vašu mail adresu.

SPES Jezični centar u Online nastavi je osim na opći jezik usmjeren i na poslovni jezik jer potreba za uspostavljanjem jezičnog i kulturnog razumijevanja je maksima kada se radi o poslovanju sa stranim klijentima i partnerima. U ponudi imamo i online tečajeve za učenje hrvatskog jezika za strance.

 

 Informacije i upisi:

  1. Kontaktirajte nas
  2. Ukoliko imate predznanje potrebno Vas je testirati – test šaljemo mailom te nakon što ga ispunite vraćate nam nazad na našu mail adresu jezicni.centar@spes.hr
  3. Nakon što odaberete odgovarajući online tečaj, potvrdimo Vam odgovarajući termin i šaljemo Vam mailom na potpis Ugovor o održavanju online nastave.

Kontaktirajte nas:

Spes centar za poduke i prevodilaštvo d.o.o.
Garićgradska 11, 10 000 Zagreb, HR
Radno vrijeme: ponedjeljak - petak (9 - 17 sati)
Tel: 00 385 (0)1 6520 900
Faks: 00 385 (0)1 6590 270
Mob: 00 385 (0)99 4654 466
E-adresa: jezicni.centar@spes.hr

ONLINE PRIJAVA NA TEČAJEVE