KONVERZACIJSKI TEČAJ

Ovaj je tečaj namijenjen polaznicima koji dobro znaju određeni jezik te žele usavršiti svoje komunikacijske vještine na tome jeziku. Tečaj uključuje razvoj komunikacijskih vještina koje su polaznicima tečaja neophodne u njihovom poslu. Pažnja se posvećuje pravilnom izgovoru, jezičnim  finesama a polaznici  aktivno sudjeluju u zanimljivim diskusijama i aktualnim temama. Cilj tečaja je razviti samopouzdanje u fluentnosti govornika kako bi mogao koristiti strani jezik

Cijena tečaja je 1.500,00 kn za 30 sati nastave. Online sat traje 45 minuta dinamikom 2x2.

Termini online tečajeva definirat će se 5-7 dana prije početka nastave, ovisno o upitima tj. grupiranju potencijalnih polaznika.

 

KAKO SE IZVODI ONLINE NASTAVA

Online nastava održava se u interakciji s profesorom u realnom vremenu putem naše platforme za online učenje ili Skypea. Platforma za online učenje omogućuje vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

U virtualnoj učionici možete pratiti nastavu, vidjeti profesora, a sami komunicirate putem mikrofona.  Tijekom nastave možete postavljati pitanja putem mikrofona ili chata, a profesor Vam u realnom vremenu odgovara.  U virtualnoj učionici profesor predstavlja nastavne materijale u obliku prezentacije, tekstualnom, audio ili video formatu. Polaznici kamere nisu obvezni uključivati, a profesori je uključuju prema potrebi.

Na satu profesor može ponuditi preuzimanje nastavnih materijala u PDF ili nekom drugom elektroničkom formatu. Profesor Vas čeka u unaprijed  dogovorenom terminu u virtualnoj učionici u kojoj se Vi prijavljujete svojim korisničkim podacima koje vam prethodno pošaljemo na Vašu mail adresu.

Sve ovo dostupno vam je iz udobnosti vašeg doma, a jedino što trebate imati je računalo s mikrofonom i kamerom te stabilnu internet vezu minimalne brzine 4/1 Mbps.

Osim online tečajeva stranih jezika, posebno je zanimljiva nova online usluga kojom vaš školarac može dodatno slijediti školski program s našim profesorom. U ponudi su: matematika, fizika, kemija, latinski i hrvatski jezik.

SPES Jezični centar u Online nastavi je osim na opći jezik usmjeren i na poslovni jezik jer potreba za uspostavljanjem jezičnog i kulturnog razumijevanja je maksima kada se radi o poslovanju sa stranim klijentima i partnerima. U ponudi imamo i online tečajeve za učenje hrvatskog jezika za strance.

 

 Informacije i upisi:

  1. Kontaktirajte nas
  2. Ukoliko imate predznanje potrebno Vas je testirati – test šaljemo mailom te nakon što ga ispunite vraćate nam nazad na našu mail adresu jezicni.centar@spes.hr
  3. Nakon što odaberete odgovarajući online tečaj, potvrdimo Vam odgovarajući termin i šaljemo Vam mailom na potpis Ugovor o održavanju online nastave.

 

Kontaktirajte nas:

Spes centar za poduke i prevodilaštvo d.o.o.
Garićgradska 11, 10 000 Zagreb, HR
Radno vrijeme: ponedjeljak - petak (9 - 17 sati)
Tel: 00 385 (0)1 6520 900
Faks: 00 385 (0)1 6590 270
Mob: 00 385 (0)99 4654 466
E-adresa: jezicni.centar@spes.hr

ONLINE PRIJAVA NA TEČAJEVE