MACEDONIAN - Croatian language integration course for foreigners

Важно е да научите хрватски јазик, бидеќи тоа е клучно за квалитетно извршување на работата!


АКО СТЕ СТРАНСКИ ДРЖАВЈАНИН ОД ТРЕТА ЗЕМЈА, КУРСОТ ПО ХРВАТСКИ ЈЕЗИК ЗА ВАС Е БЕСПЛАТЕН!

Ве молиме предајте го овој леток на вашиот работодавец!


Интеграциски курс по хрватски јазик за странци – кофинансиран од хрватскиот завод за вработување до 70 %.


Сектори кои се опфатени: угостителство, градежништво, прехрамбена и преработувачка индустрија.


Ви стоиме на располагање и ќе бидеме ваш партнер и водич низ овој проект! Слободно контактирајте не!

 

Контакт:

СПЕС центар за едукација и преводи д.о.о.

Гариќградска 11, Загреб

тел.: +385 (0)1 652 09 00

моб.: +385 (0)99 4654 466

e-адреса: jezicni.centar@spes.hr

www.spes.hr